VAŠA METAMODERNA APOTEKA

Platforma rada Apotekarske Ustanove Astra lek koja postoji od 2000. godine, je zasnovana na harmoniji tradicije (iskustva) i inovacije, kroz istraživanje i pomeranje granica farmaceutske zdravstvene zaštite. Promena iziskuje drugačiji način rada i dovodi do preuzimanja većih odgovornosti , sve  u skladu sa kompetencijama koje sam stekla dugogodišnjim iskustvom rada u apoteci, specijalizacijom iz Farmaceutske zdravstvene zaštite i dodatnim naprednim edukacijama koje su namenjene farmaceutima za minonorna stanja zbog kojih pacijenti/korisnici usluga često dolaze u prvo u  apoteku po savet. Inovacija je uvek vezana za prepoznavanje i rešavanje problema korisnika usluga.

FARMAKOPIJA

Farmakopija je nastala procesom  traženja istine i efikasnosti u nezi kože koja je zasnovana na nauci i dokazima. Pristup nezi je autentičan, farmaceutski i iskustven. Preparati Farmakopije su podeljenji prema tipovima odnosno stanjima kože i  ciljevima nege

MAGISTRALNA IZRADA LEKOVA

Naša laboratorija za magistralnu izradu lekova je savremeno opremljena. Koristimo homogenizatore, robote mešalice i inuguator. Polazne sirovine su farmaceutske čistoće po GMP standardima. U apoteci možete kupiti preparat koji vam je potreban.

Šta možemo danas da učinimo za vas?

Pozivam Vas da se aktivno uključite i da zajedno rešavamo pitanja koja su domenu kompetencije farmaceutskog savetovanja.  Budite ko-kreatori u svom procesu lećenja i izlečenja. Postavljajte pitanja i pronađite odgovore koji su najoptimalniji za ostvarivanje vaših potreba. Medicina i nauka se u tehnološkoj eri veoma brzo menjaju. Koncepti koji su bili validni juče, danas mogu biti veoma zastareli. Potrebna je fluidnost, praćenje i izvan svega Vaše aktivno učešće i interesovanje za procese lečenja. 

Astra lek, Vaša metamoderna apoteka dolazi kod Vas u pravo vreme i na pravi način. Šta možemo danas da učinimo za vas?

Vesna Đorđević

dipl.farmaceut, spec.FZZ. direktor i osnivač AU Astra lek Niš

Shopping Cart