ASTRA JE LATINSKA REČ ZA ZVEZDU.

ZVEZDA JE SIMBOL NADE.

NAŠA NADA JE DA ZAJEDNO KREIRAMO BOLJE ISHODE LEČENJA.

VAŠA METAMODERNA APOTEKA

Platforma rada Apotekarske Ustanove Astra lek je zasnovana na harmoniji tradicije (iskustva) i inovacije, kroz istraživanje i pomeranje granica farmaceutske zdravstvene zaštite. Promena iziskuje drugačiji način rada i dovodi do preuzimanja većih odgovornosti , sve  u skladu sa kompetencijama koje sam stekla dugogodišnjim iskustvom rada u apoteci, specijalizacijom iz Farmaceutske zdravstvene zaštite i dodatnim naprednim edukacijama koje su namenjene farmaceutima za minonorna stanja zbog kojih pacijenti/korisnici usluga često dolaze u prvo u  apoteku po savet. Inovacija je uvek vezana za prepoznavanje i rešavanje problema korisnika usluga.

farmakopija

Farmakopija je nastala procesom  traženja istine i efikasnosti u nezi kože koja je zasnovana na nauci i dokazima. Pristup nezi je autentičan, farmaceutski i iskustven. Preparati Farmakopije su podeljenji prema tipovima odnosno stanjima kože i  ciljevima nege

MAGISTRALNa IZRADa LEKOVA

Naša laboratorija za magistralnu izradu lekova je savremeno opremljena. Koristimo homogenizatore, robote mešalice i inuguator. Polazne sirovine su farmaceutske čistoće po GMP standardima. U apoteci možete kupiti preparat koji vam je potreban.

Šta možemo danas da učinimo za vas?

Pozivam Vas da se aktivno uključite i da zajedno rešavamo pitanja koja su domenu kompetencije farmaceutskog savetovanja.  Budite ko-kreatori u svom procesu lećenja i izlečenja. Postavljajte pitanja i pronađite odgovore koji su najoptimalniji za ostvarivanje vaših potreba. Medicina i nauka se u tehnološkoj eri veoma brzo menjaju. Koncepti koji su bili validni juče, danas mogu biti veoma zastareli. Potrebna je fluidnost, praćenje i izvan svega Vaše aktivno učešće i interesovanje za procese lečenja. 

Astra lek, Vaša metamoderna apoteka dolazi kod Vas u pravo vreme i na pravi način. Šta možemo danas da učinimo za vas?

Vesna Đorđević

dipl.farmaceut, spec.FZZ. direktor i osnivač AU Astra lek Niš

Shopping Cart
Scroll to Top