Postanite deo našeg tima

Želite li raditi u najsavremenijim uslovima rada u apoteci? Želite li biti deo tima koji pruža vrhunsku uslugu, a istovremeno vam omogućuje kontinuirano profesionalno usavršavanje? Želite li raditi u okruženju koje vas konstanto podstiče da razmišljate I napedujete profesionalno I intelektualno?

Onda se prijavite za ovu priliku i pošaljite svoj CV već danas!

Apotekarska ustanova Astra lek je u potrazi za strastvenim pojedincima koji žele postati deo našeg tima i doprineti zdravlju i dobrobiti naših klijenata.

Kao deo našeg tima, imaćete priliku da radite u stimulativnom okruženju, okruženi stručnjacima koji su uvek spremni da pruže podršku i savete.

Posao diplomiranog farmaceuta ili farmaceutskog tehničara u našoj apoteci uključuje posvećenost svakom koraku pružanju usluge našim klijentima. Od ispunjavanja recepta i pružanja saveta o lekovima do rada u laboratoriji I osiguravanja da su naše zalihe uvijek dovoljne, vi ćete biti ključni deo našeg tima.

Tražimo strastvenog i predanog zdravstvenog radnika koji želi da se pridruži našem timu u apoteci. Kao zaposleni u našoj apoteci, vaš glavni zadatak biće da se brinete o zdravstvenim potrebama naših klijenata.

Idealni kandidati treba da imaju završen farmaceutski fakultet i srednju stručnu spremu farmaceutskog tehničara, poseduju licencu za rad u apoteci, poseduju adekvatnu veštinu rada da računaru I relevantno poznavanje engleskog jezika. Kandidati takođe treba da budu komunikativni, profesionalni, i sposobni da rade u timskom okruženju.

Ovo je prilika da se pridružite apoteci koja pruža vrhunsku uslugu i mogućnost usavršavanja u farmaceutskom polju. Nudimo konkurentnu platu, mogućnost profesionalnog razvoja i rad u prijatnom okruženju.

Postanite deo našeg tima.

Pošaljite vaš cv na e-mail adresu apotekaastralek@yahoo.com ili popunite formu na ovoj stranici

Prijave traju do 28-og marta 2023. godine.

Click or drag a file to this area to upload.
Prevucite vaš CV fajl da bi se poslao, dozvoljeni formati su u .pdf, .doc, .docx, .png, .jpg, .jpeg
Shopping Cart
Scroll to Top
Scroll to Top